IMG_20210825_154709_502_edited.jpg

Hallo!

Mijn naam is Anne(marie). 
Ik ben 43 jaar en heb een zoontje van 2,5 samen met mijn vriend Gert. Sinds 2018 zijn wij een samengesteld gezin met nog 3 oudere bonuskinderen van 16, 19 en 21 jaar en wonen we in de gezellige Vogelwijk in het mooie Leiden. 

In 2021 ben ik begonnen als zelfstandige en kan ik mijn ziel en zaligheid leggen in het helpen van anderen in het (terug)vinden van de rust in hoofd en (t)huis. 

 

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Mijn verhaal

Mijn professionele achtergrond ligt als Project manager in de IT. Naast het bouwen van websites en software ben je als project manager verantwoordelijk voor het administreren, documenteren en structureren van alle data en input rondom een project. Hier begint mijn voorliefde voor structuur en orde.

 

Ik groeide op in Friesland en verhuisde in 2004 naar Amsterdam waar ik aan de slag ging bij een reclame-bureau. In de jaren die volgden werkte ik voor verschillende webbureaus. In 2021 heb ik mijn baan opgezegd om mijn interesses en passies na te jagen.


Zelf ben ik altijd geordend geweest, van kleins af aan. Mijn kamer was altijd opgeruimd en ik hecht waarde aan de spulletjes die ik heb. De laatste jaren heb ik grotendeels achter een laptop doorgebracht maar fysiek was het geen uitdaging. En dat terwijl ik zoveel energie heb! In mijn vrije tijd zit ik letterlijk nooit stil. Deze energie wil ik dan ook inzetten in het werk dat ik doe. 

 

Mensen helpen een huis en levensstijl te creëren waar ze echt blij van worden, dat is waar ik enthousiast over ben en waardoor ik me elke ochtend verheug op mijn dag. Het creëren van een opgeruimd huis gaat verder dan "alleen" esthetiek. Het is een vorm van zelfzorg en heeft een positieve invloed op vele gebieden van iemands leven.

Wat kun je van mij verwachten?

  • Een luisterend oor; ik hoor de achterliggende vraag

  • Een helpende hand; praktische, positieve ondersteuning

  • Respect; ik heb geen oordeel over jou of je gezin

  • Privacy: ik ga met respect om met onze gesprekken en met je spullen

  • Duidelijke afspraken en heldere communicatie

** De privacy is gewaarborgd doordat ik alles wat wordt besproken vertrouwelijk behandel **

"Met veel aandacht en energie gaat Anne te werk. Het is heel fijn om samen met haar ruimte te scheppen in mijn huis. Het heeft me echt geholpen!"

Inge Bok

"Dankjewel Anne! Heerlijk om weer thuis te komen nu alles opgeruimd is en een plek heeft"

G. van Vliet

"Ik worstelde al tijden met het opruimen van de zolder. Met dank aan Anne die met haar energie en de nodige humor me geweldig geholpen heeft!"

M.

"Ik raad Anne iedereen aan. Zoveel tips krijg je maar ook door haar energie kregen we het (ogenschijnlijke) onmogelijke gedaan."

S. Maas

Kun jij mijn hulp ook gebruiken?
Neem gerust contact met me op!

Bedankt voor je bericht! Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.